Press "Enter" to skip to content

Brug affirmations (bekræftelser) som løftestang for dit lykkelige liv

Vi bruger alle bekræftelser (affirmations) hver dag. Men oftest er vi slet ikke bevidste om hvad det er vi går og bekræfter os selv og andre i. Det kan f.eks. være  “i vores familie er vi alle overvægtige” eller “jeg bliver aldrig rig” eller “jeg hader mit liv” eller “der er ingen, der elsker mig” eller “jeg kommer altid for sent” (en af mine faste bekræftelser i årevis, som kan finde på at poppe op med mellemrum endnu!) eller det kan være “jeg er altid uheldig” eller… du har sikkert din egen top-ti i bekræftelser.

Og det kan da godt være at nogen af dem ligner sandheder, og at der er “beviser” for at sådan er det lige nu og her. Men bliver du ved med at sige den slags til dig selv og andre, så fastholder du også dig selv i det og det vil blive ved med at være din virkelighed. Det er rent ud sagt selvværds-drænende og lykke-dræbende at gå og fortælle sådanne ukærlige bekræftelser. Prøv i stedet at lege med tanken om at alt er godt. At alt er muligt. At universet er i stand til at levere alt hvad du ønsker dig, når du er i stand til at tage imod det. Og måden hvorpå du bliver i stand til at tage imod det er, ved at bekræfte dig selv i at du er det værd, og at det er muligt.

Jeg er begyndt at bruge opløftende bekræftelser for mig selv og andre – alle de gange jeg kan komme afsted med det! – Jeg har dem som opløftende tanker i hovedet og er endda begyndt at skrive og tegne bekræftelserne, så jeg kan få det helt ud i kroppen og fingerspidserne. Så kan de nemlig rammes ind og sættes på væggen, dingle i en nøglering, ligge på computerskrivebordet, hænge på køleskabet – alle mulige steder, hvor jeg ser dem, sådan helt tilfældigt i løbet af en dag. Og hver gang jeg ser dem, så sørger jeg for at tænke dem i en opløftende energi – altså med følelsen af, at det er allerede sådan, selv om måske noget af det mangler at lande helt 100% i den fysiske verden. Jeg kan mærke at det er sandhed, for det er den sandhed jeg har valgt skal være min.

Så dagens reflektion kan være:
Hvilke sandheder går du og fortæller dig selv og andre – og er det tid til at skifte et par stykker ud?

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *