Press "Enter" to skip to content

Dengang for 20 år siden

alf_gammel-kultegning-fra-1993… elskede jeg også at tegne.

Af en eller anden ikke helt defineret grund gik jeg i gemmerne og “Down Memory Lane” – hvor jeg fandt en 20 år gamle kultegning jeg lavede af ALF.

Alf var en fremmed og ikke typen, der passede ind, men på grund eller på trods af det elskede alle ham alligevel, og tog ham ind som en del af familien, og han prøvede at tilpasse sig efter bedste evne (med større eller mindre held!). Alt det til trods drømte han stadig om at komme hjem til der, hvor han ikke var alien og man gerne måtte spise katte. Tankevækkende … når man tænker over det.

 

 

Jeg tror jeg så nærmest samtlige afsnit, og var lige så vild med Alf, som han var med katte! … MÅTTE bare gense første afsnit på YouTube efter at have genhusket ham – og dele afsnittet og mindet med jer:

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *