Press "Enter" to skip to content

Spirituel Mentor – nu også på papiret

Så er jeg ved at “lande” igen – også mentalt! I torsdags var jeg nemlig igen i Humlebæk – på Sletten Kro – til sidste dag på Christine Eilvigs “spirituel mentor”-uddannelse. Og det betyder, at jeg nu kan hænge mit certifikat på væggen og føje en ny titel på visitkortet “Anja Korsgaard – Spirituel Mentor” og det er altså SÅ meget mere end en titel. Jeg vil måske endda gå så vidt som til at sige, at det er en øjenåbner og en kursændring i mit liv. I løbet af det sidste år, har jeg lært mere om mig selv og andre end i de 36 foregående år tror jeg næsten…

Det har været en forrygende rejse med 37 fantastiske kvinder – vi har grint, vi har grædt, vi har healet og vi har med åbne øjne kikket dybt ind i vort inderste – og med det vi der har set og med de redskaber og indsigter vi har fået, har vi nu lært at genkende, se og forstå, hvad der sker i og omkring os såvel os selv som alle vore medmennesker.

Jeg glæder mig til i fremtiden at skrue endnu mere op for alle mine nye indsigter og “esser i ærmet”, og håber at kunne inspirere en masse flere til at gå til livet med åbne øjne og åbne arme. Ikke at fornægte smerte og sorg, men derimod lære at tage det ind og lade det passere, så der bliver plads til at skrue op for den naturlige kreativitet, livsmod, livsglæde og lykkefølelse, som vi alle har, men som vi ofte glemmer at nære og ære.

Og selv om det er lidt med samme følelse som den dag jeg fik mit bilkørekort i hånden, så ved jeg også at jeg ER klar, nu skal jeg bare have noget rutine på rygraden, og ellers spænde sikkerhedsselen, skrue op for yndlingsmusikken i radioen og trille ud ad landevejen – i spændt forventning om alle de mennesker jeg vil møde, alle de steder jeg vil se og alle de oplevelser jeg vil få!

Her er jeg såmænd – med min master-mentor udi den spirituelle tilgang til livet: Christine Eilvig.

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *