Press "Enter" to skip to content

Jeg glæder mig HELT VILDT

kunsten-at-skabe_from-beneath… til at vise min nye dør frem!!! – Sikke en rutchebanetur det har været at skabe den – for det er netop så grundlæggende en ting som skabelse jeg har valgt som berettigelse, grundlag og omdrejningspunkt for denne skabning: “Den 8. dør – Kunsten at skabe”. HELT oppe i skyerne, HELT nede i dybet og HELT ude på kanten har jeg været for at samle tanker, følelser, indtryk og elementer. (undskyld til familie og venner, der uforvarende til tider blev hvirvlet med i malstrømmen!)

Nu er den næsten færdig og jeg mangler kun at montere 5-10 meter ståltråd og sådan lidt småting. For på torsdag vises den frem på “KulturMØDET 2013”, hvor hele Danmarks kunst- og kulturøjne retter blikket mod Mors – og døren, der er mit bidrag, vil stå ved indgangen til det hele, og være et udtryk for skabelse af egen virkelighed, døren, vejen og målet.

Det er med MEGAsommerfugle i maven at jeg efter en fantastisk rejse gennem min egen personlige forståelse og definition af skabelse, nu står på tærsklen til at slippe kontrollen, og lade døren stå alene – helt bogstaveligt!

PS:
Jeg ELSKER skabelse med refleksion som hovedformål, det MÅ jeg bare skabe flere muligheder for også i fremtiden…

 

3 Comments

  1. Det bliver helt vildt spændende at se den stå færdig ved indgangen.
    Flot at du har fundet tiden til at male den.
    Held og lykke
    Jonas

  2. TAK 🙂 … jeg kunne ikke finde tid til IKKE at male den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *