Press "Enter" to skip to content

Jeg glæder mig HELT VILDT

kunsten-at-skabe_from-beneath… til at vise min nye dør frem!!! – Sikke en rutchebanetur det har været at skabe den – for det er netop så grundlæggende en ting som skabelse jeg har valgt som berettigelse, grundlag og omdrejningspunkt for denne skabning: “Den 8. dør – Kunsten at skabe”. HELT oppe i skyerne, HELT nede i dybet og HELT ude på kanten har jeg været for at samle tanker, følelser, indtryk og elementer. (undskyld til familie og venner, der uforvarende til tider blev hvirvlet med i malstrømmen!)

Nu er den næsten færdig og jeg mangler kun at montere 5-10 meter ståltråd og sådan lidt småting. For på torsdag vises den frem på “KulturMØDET 2013”, hvor hele Danmarks kunst- og kulturøjne retter blikket mod Mors – og døren, der er mit bidrag, vil stå ved indgangen til det hele, og være et udtryk for skabelse af egen virkelighed, døren, vejen og målet.

Det er med MEGAsommerfugle i maven at jeg efter en fantastisk rejse gennem min egen personlige forståelse og definition af skabelse, nu står på tærsklen til at slippe kontrollen, og lade døren stå alene – helt bogstaveligt!

PS:
Jeg ELSKER skabelse med refleksion som hovedformål, det MÅ jeg bare skabe flere muligheder for også i fremtiden…

 

3 Comments

 1. Det bliver helt vildt spændende at se den stå færdig ved indgangen.
  Flot at du har fundet tiden til at male den.
  Held og lykke
  Jonas

 2. TAK 🙂 … jeg kunne ikke finde tid til IKKE at male den!

 3. Anja Anja

  Og nu er døren afsløret, den er gennemgået hundredvis af gange, og den står endnu!

  Se mere om døren her:
  http://www.de7doere.dk/den-8-doer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *