Press "Enter" to skip to content

Loven om tiltrækning … har givet mig pip!

Så lige en fiskehejre kredse over huset for et kvarters tid siden… “Det du fokuserer på giver du næring, så det får lov at fylde, vokse og komme til dig”. Som små magneter bevæger vi os gennem livet, og det vi fokuserer på vil vi se mere af og tiltrække mere af. Og pludselig dæmrer det for mig: Det seneste års tid har jeg åbenbart tiltrukket … fugle!

Det har ikke været sådan helt 100% bevidst (som det sjældent er når vi tiltrækker ting i vores liv), men det er jo heldigvis en ret uskyldig ting at tiltrække fugle. Helt fra forårets spæde start har jeg været bevidst om alle de fugle, der pipper og kurrer og synger og flyver rundt om os. Laura og jeg har nydt fuglesangen fra skoven om morgenen inden hun skulle i børnehave. Om aftenen har jeg siddet helt stille på terrassen og lyttet til al den liv og aktivitet, der er omkring mig i form af alle de små levende flyvere. Og svalerne – de er en historie for sig. Vi plejer at have nogle i værksted/lade, men har i år også et par svalereder i kvisterne på huset. Og en i legehuset. Og på trods af at det nu er ca. 18 år siden vi købte ejendommen her, og aldrig har haft fugle i huset – så har der denne sommer været ikke mindre end 2 svaler HELT inde i huset … Duerne kurrer lystigt i træerne her omkring huset og jeg glædes gevaldigt over at høre det.

Fuglesang er bare blevet en fantastisk reminder for mig om at livet er lige nu, livet er skønt, og livet er overalt, og vi kan lige så godt nyde det hvert sekund! Et par gange i år har jeg vågnet sindsygt tidligt, og i stedet for at ligge og vende og dreje mig til vækkeuret kimede, så har jeg altså et par gange formået at stå op og gå en tur helt for mig selv. Gået ud af den lillebitte vej vi har, mærket dagen vågne med fuglesang, dug i græsset og heste på marken. Sådan helt kl. 4-5-agtigt, hvilket er temmelig tidligt for mig, der ellers normalt anser mig selv som B+ menneske… Men hold da op en start på dagen det kan give at gå helt alene en times tid og bare VÆRE. At mærke roen i naturen og glædes ved hvert skridt man tager og lytte, se og mærke det hele.

I dag slog det mig så; det jo ikke er helt tilfældigt at jeg har tegnet hele 5 engle-fugle ind i mit “Lev i lykke”-logo og at de dukker op i mange af mine tegninger og malerier!

Jeg har spurgt flere i min omgangskreds om ikke der er vildt mange fugle i år, og de ryster lidt på hovedet. Og måske er der heller ikke flere end der plejer at være, men jeg ved i hvert fald, at der er mange fugle omkring mig. Og nu, hvor jeg er blevet bevidst om det faktum, så vil jeg gå med det flow og se hvad det bringer mig. Så derfor har jeg besluttet at den næste tid skal mit tema og fokus være: “de, der flyver”.

Så dagens reflektionsspørgsmål må være:
Hvornår lagde du sidst mærke til fuglesang og vingebask omkring dig?

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *